bara utgifter

känns som att det bara är utgifter nu:( när jag skulle bandagera om diesels skada imorse så vara det riktigt rejält om en annan klo, drog till veterinären, men det visade sig att det var en bandage skada. Klon hade antagligen fått fel tryck då viss del av bandaget hade glidit och hamnat fel,. Men veterinären tyckte att det såg så fint ut så diesel slipper bandaget nu:) dock så måste hon ha en liten söt hundsko på när hon är ute.
 
Hoppas verkligen att det inte blir fler utgifter nu eller fler skador, hatar att se diesel ledsen. Hon är överaktiv så det finns inte ord för det. Så imorn har jag lovat hundarna att åka till klubben för agility träning fö chevys del och lydnad för diesels del.
Chevy är såååå klockren i agilityn jämt nu, hon lyssnar underbart bra! dock så har jag svårt att tänka mig att ja någonsin kan träna bort hennes höjdskräck:/ och i slalomen tröttnar hon! men ska försöka få en privat lektion med klubbens tränare.
 
Diesels träning har ju legat på hyllan så att säga, Hon var väldigt sen i mognaden, plus att hon växte för fort som valp så hon har liksom bara fått varit valp ända tills nu. komemr bli mycket jobb, men köttbullar löser det mesta :D
 
 

Underbar dag!

Nu satsar vi på lite träning idag!
Diesel har ju varit skadad, men hon är inte halt längre och går sista dagen på smärtstillande.
SKÖNT!
 
Chevy ska få träna agility, och inkallning.
Diesel ska tränas i inkallning och stanna vänta osv.
 
Så det ska bli väldigt intressant!
ÄR sjukt taggad till att träna nu när det är så fint väder ute. Och Diesel behöver verkligen tränas, hon verkligen ignorerar mig när hon är lös osv. Får alltid börja med en låg och glad ton när ja ropar, och gradvis höja den och stanpa i backen innan hon kommer. Så nu ska tonårs fasonerna bort!
 
 
// jessica

Väldigt oaktiv

Ber om förlåtelse för detta!
Har liksom haft det lite kenpigt på sista tiden.

Men nu har min lust kommit tillbaka!
Chevy var på utställning igår i Falun.

Hon blev 1:a i unghund 1
HP
TIG medalj
2:a i bästa teamwork
1:a i hundracet

Så vi är väldigt nöjda med dagen!

Diesel som var skadad, fick tyvärr sitta och se på.


Torsdags kväll kom diesel till sin husse och hade ont i tassen, blödde ur klon och hon hade jätte ont senare på kvällen. Beslutade att åka till veterinären på fredag morgon, så då tog dom bort klo kapseln och hon hade två små frakturer i två tår:/

Men hon är redan mycket piggare och får smärtstillande och antibiotika, hon ör knappt halt längre :)

Lägger upp ett inlägg senare med bilder och länk till en suverän fotograf!


RSS 2.0